Cykelhandsker Vinter

november 6, 2012 by

Vinter cykelhandsker til MTB cykling

Cykelhandsker til Vinter

Her er der en lun og lækker blød nyhed fra Vangàrd. Vangàrd har valgt at lave denne lune nyhed specielt beregnet på de kolde måneder. Cykelhandsken er specialiseret til at holde dine hænder og fingre varme – selv under de koldeste forhold.

At have en god handske når du cykler, hvad enten det er MTB eller landevej, er meget vigtigt. Der er en ekstrem afkøling på dine hænder, da det er her at vinden altid møder din krop. Cykelhandskerne er foret så de holder på varmen fra dine hænder.

Desuden er handsken syet med af en lækker blød og vind- samt vandtæt softshell kvalitet. Dette sikrer at den holder på varmen fra hænderne, men samtidigt lader dig ånde. Det sidste er vigtigt så ikke sveden fra hænderne ikke kan komme væk. Hvis ikke sveden kan komme væk bliver dine handsker våde indvendigt og du kommer til at fryse!

Desuden er cykelhandsken med en reflekspipping så du bliver mere synlig når det bliver mørkt. Denne Cykelhandske har samtidigt et ekstra stykke blødt stof – et såkaldt Vipe Off – stykke. Dette sidder på oversiden af handsken og er beregnet til de kropsvæsker der måtte komme ud under en træning – “snot” og sved.

Cykelhandsken er på bagsiden syet og forstærket med noget gummi der sikrer at du bevarer et sikkert greb omkring styret også når det på mountainbiken går lidt hårdt for sig. Desuden er der indsyet polstringer der hvor du sidder og trykker mod styret – dette øger komforten betydeligt.

En lækker nyhed fra Vangàrd der kan bruges hvad enten det er som cykelhandsker MTB eller skihandsker. Her får du en handske der holder og er af en høj kvalitet.

Kommentarer are closed.