Tiden er til Cykelshorts

september 30, 2011 by

Spinningsko og Spinningbukser til kvinder og mænd | Spinningsko fra Vangard

Indoor cyclingsko & Cykelshorts

Det er kun de færreste der kommer af sted på cyklen i det kolde & våde vejr. I stedet rykker man ind og hopper på cyklen i det lokale motionscenter. Indoor cykling er et godt supplement til de mange kilometer på landevejen og men er helt sikker på at grundformen ikke forsvinder! Mange instruktører har lavet programmer der veksler mellem muligheden for at køre fedtforbrændning, puls og udholdenhed.

 

Sådan en time på cyklen i højt tempo kan godt gøre ondt et vist sted, men her er det man bruger en cykelbuks med pude. Cykelshorts skal helst være ¾ eller korte. Dels sidder de ikke fast i pedaler eller lign. Under træningen der ofte er meget intens, men du får også brug for at kunne lede varmen væk fra kroppen.

Spinningbukser | Spinningbukser til kvinder og mænd | Spinningbukser på tilbud

Så er der cykelsko. Her vælger man en god sko med stiv og fast sål. Dette er vigtigt, da kraften fra benene på den måde bliver overført til pedalerne og ikke til at bøje sålen på skoen.

Husk at efterse dine cykelsko inden du tager dem i brug igen. De kan nemt have løsnet sig i skruerne der holder klamperne. Så efterspænd dem så starter du ikke forfra med at skulle justere.

Spinningsko på tilbud | spinningsko fra Vangard | billige spinningsko

 

 

 

 

 

Så er det bare med at komme op på cyklen og nyde musikken- det er godt for dine baller og lår.

Kommentarer are closed.