Cykelsko

april 10, 2011 by

Cykelsko også til spinning & MTB

Cykelsko

At vælge med omhu er ofte vigtigt også når det gælder cykelsko fra Vangard. At vælge en god cykelsko er vigtigt for din præstation uanset om det er i skoven eller på landevejen der skal ydes. Du skal vælge sko efter den form for cykling du skal dyrke! Der er nemlig forskel. Spinning sko har større udluftning til tæerne end cykelsko til landevej og MTB. En god cykelsko skal opfylde flere ting -

  • Der skal være luft til tæerne – altså det gør ikke noget at der er MESH besætninger på din sko ofte en fordel! En mesh besætning er et tyndt net der er syet ind i skoen og giver mulighed for at luften kan passerer. Man kan med fordel bruge et overtræk alt efter årstid og aktivitet.
  • Så skal cykelskoen være en læderkvalitet dette er det mest holdbare materiale og det er med til at øge komforten i din sko.
  • Sålen skal være hård og IKKE blød! En blød sål overfører ikke kraften til pedalen så effektivt som en sko med hård sål – derfor vælg hård sål også når du skal spinne.
  • Lukninger skal være nemt tilgængelige og jo flere der er jo bedre – her er det 2 eller 3 stk. De sikrer at skoen sidder optimalt også når du virkelig yder.

Med disse anvisninger går du ikke helt galt i byen og husk at der er ikke to fødder der er ens derfor er det vigtigt at du befinder sig godt i dine sko. Vangard cykelsko opfylder disse krav om kvalitet. Hvis du vælger en sko fra Vangard er du sikker på at det er kvalitet lavet til nordiske fødder og ikke små og smalle Italienske fødder. Vi har dem hos Frimersport

Kommentarer are closed.