Cykeltøj – ny serie fra Vangard

juni 30, 2011 by

Cykeltøj og cykelbukser

Torn – ny succes!

Denne serie Cykeltøj fra Vangard hedder Torn og er den mest populære serie. Serien består af Cykelbukser, Cykeljakke og Trikot. Denne serie ligger vægt på komforten og den tekniske kvalitet.

Derfor har vangard valgt at lave denne serie i et utroligt blødt og svedtransporterende materiale der sidder helt tæt til kroppen. Dette øger komforten og bevægelsesfriheden betragteligt.

I cykelbukserne er der den helt rigtige 4 way pad der sikrer at du får optimal pasform og komfort under kørslen. Cykeljakken - her er der 2 modeller vinter og sommer. Vinterjakken er der lagt vægt på de tekniske egenskaber der sikrer en ekstremt høj grad af afvisning af kulde, vind og vand. Dette øger naturligvis oplevelsen af turen.

Sommerjakken er mest en vindbreaker der er 100 % vindtæt og kan give sig i alle 4 retninger. Her er der lagt vægt på at produktet skal være hurtigt tørrende så du ikke bliver kold.

Så er vi nået til deres nye Cykeltrøje - Trikot – og her er der virkelig arbejdet med komforten. Cykeltrøjen fåes i 2 varianter – 1 med lange ærmer og 2 med korte ærmer. Begge modeller er lavet af det specielle ” Staydry Warm”. En blanding af polyester microfibre og polyester tråde, hvilket sikrer en ekstremt høj åndbarhed og et virkeligt blødt materiale. Denne Trikot sidder perfekt og har en høj elasticitet.

Alt i alt er denne serie et virkeligt gennemtænkt produkt fra Vangard. Serien er også den mest solgte serie.

Kommentarer are closed.