Cykeltøj til børn

marts 19, 2013 by

Børne cykeltøj

Cykeltøjet til dine børn

Vangàrd – dansk cykeltøjsproducent – her i mange år leveret og udviklet cykeltøj til og sammen med de professionelle cykelhold i Danmark. Og i den forbindelse har de nu lanceret Cykeltøj til de mindste i familien.

Cykeltøjet er af samme gode kvalitet som ved de “voksnes” og derfor er det virkelig top kvalitet ungerne får.

Vangàrd har netop lanceret det første sæt der består af en kortærmet cykeltrøje til børn og et par cykelbukser til børn.

Cykeltrøjen er med tre lommer på ryggen og gennemgående lynlås på fronten. Cykeltrøjen har desuden ekstra længde og er med silikonekant forneden så den ikke glider op.

Cykeltrøjen er selvfølgelig lavet i en svedtransporterende og hurtigtørrende kvalitet. Cykeltrøjen har en super pasform og er i en ekstra god kvalitet – så den holder længe! – her ses ryggen.

Cykeltøj til børn

Til sættet hører naturligvis et par lækre cykelbukser til børnene. Disse cykelbukser er med seler – dette sikrer at e bliver siddende hvor de skal under hele turen.

Cykelbukserne til børnene er med samme gode 2D pude så komforten er i top. Desuden er cykelbukserne med flade syninger så de ikke generer under kørslen.

Cykelbukserne er med silikonekant forneden i benene – dette sikrer at de ikke glider op men bliver siddende så man ikke bliver kold under kørslen. Cykelbukserne er lavet i en hurtigtørende kvalitet med stor åndbarhed og i stretchstof så komforten og pasformen er super god.

Cykelbukser tilbud børn

Disse produkter er i handlen ved frimersport og de er ikke dyre  350.- pr del. De fåes i størrelserne 6, 8 , 10 og 12 år

Enig eller uenig? Skriv din kommentar her