Cykeltrøje Fluorescerende

februar 23, 2012 by

Lækker cykeltrøje der er Fluorescerende

Cykeltrøje der er Fluorescerende

Lækker nyhed fra Vangard. Her er der et nyt og innovativt produkt der øger din sikkerhed og synlighed betragteligt. Denne Cykeltrøje til mænd og cykeltrøjen til kvinder har et fokus på 2 ting komfort og din sikkerhed.

Cykeltrøjen – der kan fåes til kvinder og mænd -har ekstra længde og er lavet i en lækker svedtransporterende kvalitet. Cykeltrøjen har en gummikant forneden i linning. Dette sikrer at den ikke glider op selv når der virkelig ydes – på den måde en du sikker på at der ikke kommer kolde steder. Cykeltrøjen har tre lommer på ryggen, en lynlåslomme og naturligvis YKK lynlås.

Cykeltrøjen har som et andet fokuspunkt – synlighed & sikkerhed! Derfor er denne cykeltrøje lavet i en lysreflekterende kvalitet og er godkendt med et EN471  certifikat. Dette sikrer at den er synlig under alle forhold. Desuden har Vangard valgt at komme 3M reflekser på denne model. 3M reflekser er det bedste når det kommer til synlighed. Lækker en 471 certificeret cykeltrøje

 

Som det kan ses er synlighed i denne løsning svær at komme uden om! Derfor giver det en øget sikkerhed du bliver glad for i trafikken. Tør du at undvære?

Kommentarer are closed.