Cykelundertøj til alle formål

september 1, 2011 by

Skiundertøj  skiundertøj til kvinder og mænd

Skiundertøj eller Cykelundertøj?

Vangard er kendt for sit undertøj der er af en meget høj kvalitet – Frimersport fører undertøjet. Undertøjet er gennem årene brugt af mange og det er nok det undertøj der er mest gennem testet af folk gennem deres arbejde og fritid. Vangards undertøj har gennem årene været en fast del af slædepatruljen Sirius udrustning og resten af det danske forsvar. Desuden er undertøjet testet af politiet og mange professionelle sportsfolk – fra cykling til fodbold.

Undertøjet er helt unikt i dets funktionalitet og det kan nævnes at det kan gi sig helt op til 300 % hvilket sikrer en god komfort. Samtidigt er undertøjet tyndt og sidder tæt til kroppen. Dette sikrer at undertøjet med fordel kan bruges som det inderste i en tre lags beklædning. Det tynde design gør at man med fordel kan benytte det som cykelundertøj, skiundertøj eller løbeundertøj.

Undertøjets design hvor der er tynde kanaler fyldt med luft sikrer at tøjet holder på varmen men samtidigt kan undertøjet sikre at sveden kan forlade kroppen og ligge sig på ydersiden af undertøjet hvorfra det kan fordampe.

Tjek også Vangards Tyske site

 

Kommentarer are closed.