Løse Ærmer – Løse Ben

november 5, 2011 by

Løse ærmer til din cykelbeklædning
Løse ærmer og løse ben til cykelturen

Løse ærmer og løse ben vinder større og større indpas hos de danske cyklister og mtb folket. Dette praktiske tilbehør er snart et “must” til den aktive cykelrytter. Men de vinder også mere og mere indpas hos den aktive løber.

Det smarte ved disse anordninger er, at man får lige den ekstra beskyttelse, man har brug for. De kan nemt tages af og på hvis det bliver nødvendigt undervejs på turen. Det danske klima byder på mange forskellige former for vejr og det kan nemt skifte under turen.

løse ben fra Vangard

 

De løse ben er også perfekte, men hvis det er for meget kan man jo “nøjes” med en knævarmer. Det er jo ofte nødvendigt at holde knæet varmt og mobilt under turen, det nytter ikke noget at man kommer til at få alt for stor afkøling netop her.

knævarmer fra VangardDette tilbehør fra Vangard selvfølgelig med gummikant ved enderne – så de bliver siddende. Samtidigt er de lavet af et super tyndt materiale, der er ekstremt svedtransporterende. Dette øger komforten og din bevægelsesfrihed.

Det er også vigtigt at du ikke “mærker” at du har det på, derfor er der ingen generende syninger. Dette tilbehør er perfekt til det danske klima – et “must”.

 

Kommentarer are closed.