Skiundertøj

november 17, 2012 by

Skiundertøj billigt altid et tilbud

Skiundertøj Vangard

At vælge sit skiundertøj med omhu er vigtigt. Det er nemlig ikke ligegyldigt hvad det er du vælger.

Skiundertøj er jo det inderste lag og derfor er det egentlig det vigtigste lag. Grunden er at når du er fysisk aktiv – sveder du. Meningen med et inderste lag er at sveden skal transporteres væk fra kroppen og ud på ydersiden så det kan fordampe.

Derfor er det vigtigt at dit skiundertøj sidder tæt til kroppen. På den måde er du sikker på at skiundertøjet kan transportere dit sved væk fra kroppen – grunden til at det skal væk er at ellers bliver du våd og når du bliver det – bliver du også kold.

Skiundertøjet fra Vangàrd sidder tæt til kroppen og for at øge komforten kan det give sig 300%. På den måde er du sikker på at du altid føler optimal komfort også når du virkelig yder. Desuden er skiundertrøjen med ekstra længde, på den måde er du sikker på at du ikke får et koldt stykke forneden af lænden!

Skiundertøjet fra Vangàrd er vævet på en sådan måde at det har små “kanaler” der holder på varmen – nøjagtigt som den isolering du har på loftet af dit hus. Desuden er det vævet så det leder sveden ud på ydersiden så det kan fordampe og på den måde holde dig varm og tør.

Skiundertøj bliver ofte svedigt og derfor er det vigtigt at det kan vaskes ved en høj temperatur så du er sikker på at svedlugt og bakterier kommer ud. Kig dig godt for når du skal have dit næste sæt skiundertøj det er ikke sikkert at det dyreste er det bedste!

Kommentarer are closed.