Skiundertøj med Merinould

november 27, 2011 by

Skiundertøj merinould til skiturenSkiundertøj med Merinould

Her har Vangard udviklet et virkelig lækkert sæt skiundertøj eller cykelundertøj til dig der vil have garanti for at kunne holde varmen.

Hvordan kan man give garanti på det? – det kan man heller ikke helt, men så godt som!

Grunden er dette unikke blandingsprodukt fra Vangard – hvad er et blandingsprodukt? Et blandingsprodukt er i dette tilfælde et produkt hvor man har taget det bedste fra polyesteren og ligeledes fra ulden.

Polyesteren har den fantastiske egenskab at det kan lede sveden væk fra kroppen og ud på ydersiden af tøjet. Fordelen ved dette er at det her kan fordampe så det ikke gør dig våd af sved når du yder. Hvis du bliver våd, ja så forsvinder varmen fra kroppen og tøjet isolerer ikke længere.

Ulden er det bedste materiale til at isolere og regulere varmen – eller følelsen – af hvor varmt du har det. Ulden er et naturprodukt der normalt kan “kradse”, men Merinould er en særlig blød og lækker uld der føles behagelig at have på.

Ved at blende disse produkter har Vangard udviklet et sæt skiundertøj der er helt fantastisk at have på. Skiundertøjet er vævet sådan at man har lagt polyesteren inderst – så det kan lede sveden ud på ydersiden, hvor det kan fordampe og ulden på ydersiden så varmen fra kroppen bliver her og holder dig varm.

En sidegevinst ved denne opbygning er at du får et sæt skiundertøj der ikke “kradser” selvom det er med uld – grunden er at polyesteren ligger inderst.Skiundertøjet er samtidigt vævet så det er tyndt i materialet og man kan derfor have det på under alle former for yderbeklædning også de stramme overtræksbukser der er brug for i vintercykel sæsonen.

Produktet ligger men en vejledende udsalgspris på 400.- kr . / del. En pris der ligger i mellem prisklassen for denn slags højkvalitets produkter. Uldundertøjet kan vaskes ved 40 grader på uldprogram.

Kommentarer are closed.