Vinter cykelbukser og vinter cykeljakke

november 20, 2011 by

Vinter Cykelbukser & Vinter Cykeljakke fra Vangard

Vinter Cykelbukser & Vinter cykeljakke

 

Så har Vangard lavet et lækkert Vinter cykelsæt. Vinter cykelsættet er lavet uden pude i bukser men hele sættet er beregnet til den kolde tid.

Derfor er Vinter Cykelbukserne med vindtæt front og de har samtidig en vandtæthed på på 10.000 mm. På den måde er du sikker på at bygerne og det fugtige vejr bliver holdt ude. Der er lavet lynlås i skridtet

Da vinter cykelbukserne og vinter cykeljakken begge er noget der skal udenpå en anden form for inderbeklædning er der sørget for en ekstrem høj åndbarhed på hele 11.000 g/m2/24 timer. Dette er også nødvendigt for varmen skal man jo af med

Vinter Cykeljakken er med den samme høje vandtæthed og åndbarhed. Desuden er der 3 lommer på ryggen og 3-M reflekser både for og bag – så er du sikker på at blive set! Igen er der en gennemgående lynlås i jakken og alle lynlåse er YKK lynlåse.

 

Her finder du et sæt der bliver kørt til kampagne pris. Sættet er normalt til en vejledende pris på 1700.- men du finder det til 1000.-  Et super godt og pris sikkert tilbud.

Kommentarer are closed.